Студиото на bTV Radio се превърна в сцена за предложение за брак. Експертът по човешки ресурси Георги Първанов изненадващо попита приятелката си Галя дали ще се омъжи за него по време на гостуване, в предаването "Важното, казано на глас".

В началото на декември, в един обикновен ден, посветен на политически и икономически въпроси, HR експертът Георги Първанов гостува на Лили Ангелова в делничното предаване "Важното, казано на глас". Коментират пазара на труда. Към края на разговора гостът неочаквано сменя темата и използва ефира, за да предложи брак на приятелката си Галя. Поздравява я с песента на Д2 "Аз те искам".

"На мен като водещ ми се случва абсолютно за първи път някой събеседник да предложи брак в ефир", сподели Лили Ангелова. "Всъщност истината е, че Георги ме предупреди, но колкото и да бях подготвена, по гласа ми в ефир се усеща вълнението."

В деня на предложението Галя не успява да си пусне радиото, но мечтата на Георги тя да приеме, се сбъдва.

Гостуването на Георги в bTV Radio се оказва само една малка, но ключова стъпка в съвместния му път с Галя. И доказателство, че красотата на забързаното ежедневие е зад всеки ъгъл, готова да ни изненада.