Даниел Цочев е известен актьор. В живота обачe е отдаден съпруг и баща. С половинката си Нели Бенова са заедно вече 10 години!

Снимка: btvnovinite.bg

Даниел Цочев е гласът на едни от любимите ни герои от сериали като "Доктор Хаус", "Спешно отделение", "Сексът и градът". Вече е част и от сериала "Съни бийч", където има важна роля.

Но романтика не липсва и в ежедневието му.

Над 10 години споделя живота си с Нели, която на кратко нарича Не.

Снимка: btvnovinite.bg

Женят се преди 6 години на необичайно място и по необичаен начин, със сватба-изненада за... гостите!

„Ние закарахме приятелската ни компания на 220 км от София, за да присъстват на нашата сватба“, спомня си Нели.

„Село Могилово, близо до Чирпан и ние сме горди, че сме брачно свидетелство 001 на село Могилово. Сватбата се случи сред лозята в село Могилово на една бъчва. Нели дойде на кон. След като каза "да", я отведох с каруца с надпис "just married"“, допълва Даниел Цочев.

Даниел умее да изиграва ситуациите, а Нели да ги създава. Тя дълги години е пиар, преди да се захване с мечтите на съпруга си, които се превръщат и в нейни.

Снимка: btvnovinite.bg

След като се срещат и двамата откриват качества в себе си, за които не са подозирали. Нели се впуска в ново поле за изява, става сценарист и продуцент.

Снимка: btvnovinite.bg

Освен общата им работа, друга радост са децата. А грижата за тях изисква най-трудното майсторство. Филип вече е на 11 години и показва завидни интереси и умения за възрастта си.