В рамките на 5 дни ви даваме възможност да си спечелите новия албум на P.I.F., както и пропуск за премиерата му! Новата игра на btvnews.bg стартира вчера с първия си въпрос и вече е ясен първият победител!

В първия ден на играта - 11 ноември, ви попитахме:
Как се казва пилотният сингъл от новия албум на P.I.F.?

Верният отговор е "Молещи очи". На случаен принцип (с помощта на random.org) избрахме първия печеливш и той е sisyns_8. Честито! На имейла, с който си регистриран в сайта, ще получиш информация за наградата.

Остават ни още четири албума и четири пропуска за премиерата на P.I.F.4, първият комплект от които ще стане притежание на един от вас, който отговори правилно на днешния ни въпрос. Преди да го зададем обаче, нека си припомним правилата.

Правилата на играта:

В рамките на 5 дни – от 11 ноември до 15 ноември (включително), на btvnews.bg ще публикуваме по 1 въпрос, свързан с P.I.F. Ще очакваме да ни отговаряте правилно в коментарите под материалите с въпросите. Всеки ден един потребител, отговорил вярно на дневния въпрос, ще печели по един пропуск за концерта на 23 ноември + копие от албума "P.I.F.4". Победителите ще бъдат избирани на случаен принцип и обявявани с публикуването на следващия въпрос в играта. Първият победител ще бъде обявен с публикуването на втория въпрос в играта утре – 12 ноември, а последният – на 16 ноември.

За да участвате в играта ви е необходима активна регистрация в btvnews.bg (важат регистрациите в другите сайтове на bTV Media Group – LadyZone.bg, btv.bg, zonasport.bg, menbox.bg). Победителите ще получават информация за това как да си получат билетите на имейлите, с които са регистрирани на сайта, затова е ВАЖНО да знаете с кой имейл сте се регистрирали, за да го проверявате, ако печелите. Ако сте регистрирани с имейл, който вече не използвате, съветваме ви да си направите нова регистрация с активен имейл, който четете!

ВАЖНО! Организаторите на играта не се ангажират с покриването на разноски за път и престой в София за събитието!

Въпрос 2:

Какъв подарък ще получат първите 100 гости на концерта на 23 ноември?

Очакваме отговорите ви в коментарите! Жокерът е тук>>>

Успех!