Том Круз представи филма си „Топ Гън: Маверик“ на фестивала в Кан. В продължението на култовия екшън от 1986 г. Том Круз се завръща в ролята на капитан Пийт Мичъл, наричан още Маверик. Филмът беше посрещнат с овации, а актьорът получи почетна „Златна палма“, но Круз направи изненадващо съобщение за бъдещето на филма – едва ли някога ще го видим на някоя стрийминг платформа.

„Това няма да се случи. Никога“, категорично заяви той. „Аз правя филми за големия екран.“

Снимка: Getty Images

Том Круз разкри, че понякога се дегизира и отива в киното, за да види как хората ще реагират на филмите му. Това няма как да стане, ако филмът се предлага в стрийминг платформа.

Снимка: Getty Images

През последните години платформи като „Нетфликс“ станаха изключително популярни. Все повече големи актьори и режисьори започват да правят филми, които излизат директно на малкия екран. Същевременно големи компании като Уорнър Брос и Дисни качват филмите си на платформите малко след премиерата им или дори в деня на премиерата.

Въпреки неодобрението му за стрийминг платформите, някои от филмите с том Круз Могат да бъдат намерени и там. На LadyZone.bg може да видите, кои негови филми може да гледате у дома: