Всяка нова седмица обръщаме поглед назад, за да видим кои са най-добрите музикални видеоклипове от изминалите 5-6-7 дни... Правим го отново, като този път откриваме отлични песни и видеоматериал от Пат Махоуни и Данис Макнани от LCD Soundsystem, Джей Балвин и Калид, Гуен Стефани и Saweetie, Doja Cat и SZA, както и Japanese Breakfast. Отваряме си очите на четири и целите сме в слух.   

Museum of Love - Cluttered World

Museum of Love се завръщат! Базираният в Ню Йорк творчески тандем между Пат Махоуни и Денис Макнани (известен още като Jee Day) от LCD Soundsystem ще издаде "Life of Mammals" на 9 юли от лейбъла Skint Records. Вторият албум на дуото излиза седем години след едноименния им дебют през 2014 г. и четири години след "American Dream" - последния (засега) албум на LCD Soundsystem. На този етап непропускайте да гледате видеото към водещия сингъл "Cluttered World", режисирано от Джона Фриман и Джъстин Лоу, както и останете на линия за предстоящите новини около двамата.

Gwen Stefani & Saweetie - Slow Clap

Saweetie се присъедини към Гуен Стефани за нова версия на "Slow Clap" - самостоятелния сингъл на бившата певица от бандата No Doubt, издаден за първи път през миналия месец. Новото парче е придружено от музикален видеоклип, режисиран от Софи Мюлер, която отговаря и за визуалната опаковка на хитовете "Don’t Speak" на No Doubt и "Wind It Up" на Стефани. Последната е съавтор на оригиналното парче "Slow Clap" с продуцента Рос Голан и текстописеца Люк Николи. Освен това Стефани е съавтор заедно с двойката и на нейния сингъл "Let Me Reintroduce Myself", който излезе през декември миналата година. Последният студиен албум на Гуен - "You Make It Feel Like Christmas", излезе през октомври 2017 г.

Japanese Breakfast - Posing In Bondage

Japanese Breakfast сподели още един нов сингъл от предстоящия си албум "Jubilee" - една "балада за самотата и копнежа, песен за двама души, които толкова силно желаят да се свържат, но никога не са способни да го направят", както казва на самата Мишел Заунер в съобщение до медиите. Песента "Posing in Bondage" пристига с музикален видеоклип, който е режисиран от самата изпълнителка, а "Jubilee" излиза на 4 юни от лейбъла Dead Oceans. Миналия месец Заунер сподели водещия сингъл от дългосвирещия албум "Be Sweet", който също беше придружен от музикален видеоклип, режисиран от самата нея.

Вижте останалите топ видеоклипове от втората седмица на април в Ladyzone.bg:

Припомнете си как звучеше първата седмица на април: