10 години и 4 албума след старта на музикалната си кариера поп звездата ни Михаела Филева не смята, че да си “тийнпевица” е нещо обидно, даже напротив.

“Ако съм имала такъв етикет, "тийнизпълнител", в никакъв случай не ми е тежало, защото аз съм била тийн. Знаеш, човек си помни първите най-ярки фенове. Те са били на по 14, сега са едни разкошни дами на по 24/25 и виждаш как продължават да се вълнуват от същите неща, които теб те вълнуват. Готино е”, споделя тя в подкаст поредицата на Ladyzone.bg - "Малки разговори".

Снимка: Евгений Милов

От първите ѝ песни до настоящия албум “Ин и Ян” тя винаги е била в колаборации. Казва, че няма човек, с който никога не би работила, стига да намерят допирни точки: "Никога не казвай никога… Нямам сякаш такива хора, с които никога не за нищо на света не бих работила. Аз искам да правя музика, която бих слушала, с хора, които ме вдъхновяват.”

Новият й албум събира нейни сингли от последните години и изцяло нови парчета. За посланието на “Опора”, една от непознатите песни, Михаела разкри: “Много е трудно да дадеш на друг да бъде опората. Дори за някои хора ми се струва невъзможно. Дори аз самата съм от тях. Даже много често се шегуваме с приятели: “Ти някой ден и диван ще трябва да си преместиш у вас и сама ще се оправиш, научи се малко да си дама.”

Слушай аудио или гледай видео в сайта на Ladyzone.bg