Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с репликата „Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специални дами, до чийто изключителен свят всички искат да се докоснат, ще разкрият какво се крие зад кулисите на успеха, какъв е пътят им до него и какви са уроците след това. По традиция вдъхновителките ще имат активна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите почитатели, които ще присъстват на събитието.

Срещата със седемте вдъхновяващи българки е на 15 юли, мястото е столичният клуб City Stage, а организатор на събитието е информационният портал Dir.bg.

Може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която започва всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.

Истории по пътя към успеха, как се постига и дали е заразителен, разказва и Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американските учебници по литература.

Какво я мобилизира да продължава вечната борба за по-добро? Отговорът от Биляна Савова, която основа фондация „Мога Сам“ в помощ на хората с множествена склероза.

Как е възможно едновременно да отглеждаш трите си деца, да печелиш съдебни дела и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще разкаже адвокат Петя Колчева.

Истории за живота: Началото - ще ги представи лично топспециалистът по акушерство и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева, чийто труд се измерва в спасени бебешки животи.

И още за женската сила – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева.

Подробности за събитието She's The One 2020 на 15 юли можете да намерите на сайта https://shestheone.dir.bg/.