Димитър предлага брак на Виолина през март 2019 г. в Египет. Цяла година подготвят сватбата си за 4 април 2020 г., но извънредното положение променя всичко.

„Митко кацна в София от Украйна на 13 март, тъкмо бяха обявили извънредното положение. Обадих му се разстроена. Решихме да подпишем на 4 април, а тържеството да оставим за по-нататък“ – споделя Вили пред LadyZone.

Двамата започват да звънят на приятелите си, за да им кажат, че сватбата се отлага. Получават много подкрепа и утеха, което ги успокоява и започват да гледат по-ведро на нещата.

Снимка: Миряна Георгиева

„Подписахме се на 4 април, защото това беше мечтаната от нас дата и решихме да остане нашият специален ден. Церемонията беше много кратка, като бяха взети мерки за безопасност на всички. Роклята я поръчах онлайн. Бях сигурна, че ще си взема рокля, защото исках да се почувствам поне малко като булка. Усещането и емоциите са повече от приповдигнати! След церемонията чувството за цялост с половинката ти става още по-силно. Партито малко ще изчака, а дотогава... дотогава любовта ще бъде в сърцата ни“ – признава Вили.

Още снимки от празника на Вили и Митко можете да видите в LadyZone.bg