на живо

Ангел Караньотов, 4-кратен шампион по супермото: Скачах с мотора, дрифтих, а Ива Русинова попита „Е, това ли беше?“

Адреналинът от високите скорости се пренася в отношенията между двамата

Снимка: Личен архив

Ива Русинова е първата жена дрифт пилот в България, която е и с особено атрактивен външен вид. С Ангел Караньотов, 4-кратен шампион по супермото и шампион по супербайк, пренасят адреналина от високите скорости и в личните си отношения. През февруари, 2020 г. Ива и Ангел, които са двойка четвърта година, са пред прага на важно и много отговорно събитие в живота си – ще стават родители.

- Кога и как се запознахте?

Ива: Запознахме се в един мол, но истинското ни опознаване беше на една бензиностанция. Той ми даде да карам колата му. Подкарах на дрифт на един полигон и му скъсах чисто новите 19“ гуми, за което твърди, че въпреки че го е хванало яд, от този момент се е влюбил в мен. На сутринта ми беше пратил смс: „Може да нямам гуми на колата, но по-важното е, че вътре тя ухае на теб“.

Ангел: Тя силно ми натрапваше какви са мотористите, че с по-малки (разликата им е 4 години, б.а.) не се среща, че това е губене на време и да си гледам малчуганския живот. Това беше нашето запознанство.

- Разкажете ни забавна ситуации, която съпътства връзката ви.

Ива: Имах една луда идея да караме заедно кола и мотор в планината на сняг и лед с шипове. Той разбира се, ми се върза на акъла и заснехме видео, което стана доста популярно в социалните мрежи. Така се случи, че той се подхлъзна с мотора и падна точно пред моята кола, а карахме странично. Едва успях да спра. Бях сигурна, че съм го сгазила. Но оживя човекът, слава Богу!

Ангел: Много исках да я впечатля с това как карам мотор. Няма да забравя с какъв мерак я заведох на една писта. Започнах да давам газ, да скачам, да дрифтя, да правя чудеса от храброст, след което спрях и я погледнах самодоволно. Попитах я: „Хареса ли ти?“. Тя отговори: „Е, това ли беше...“. Исках да се отвори земята и да потъна!

Цялото интервю четете в Ladyzone.bg.