Всеки има място под слънцето, а всеки под слънцето ще намери нещо за себе си на URBANCULT. "Мултикултурно" и "международно" са "фамилиите" на събитието, за което можете да мислите като за фестивал, ако ви е по-удобно, но най-добре си представяйте като другарска среща/парти с много като себе си.

Музика, театър, визуални & съвременни изкуства, танци, спорт, кулинария, бизнес, кино, технологии, творческо писане, образование, екология и филантропия – това са темите, които дават заглавията на отделните модули на фестивала, всеки от които с "тлъст" афиш (като изключим кулинарния – там тлъстото е заменено от молекулярна гастрономия :))

Ще трябва да си отделите няколко минути, за да се запознаете с пълната програма на URBANCULT и ви даваме тази възможност по-долу, но, за да добиете представа какво ви очаква, ще ви кажем, че Drum’n’Bass етажът (да, етаж) ще посреща феновете на LSB и тежката артилерия на Future Sounds Of Sofia. Хип-хоп феновете ще кършат вратове на Maylay Sparks, а фънк и соул мелодиите ще се леят изцяло "на български”.

И това е само малка част от музикалния афиш, следват подробни подробности:

Музика>>>
Визуални изкуства>>>
Театър>>>
Спорт>>>
Кулинария>>>
Архитектура>>>
Творческо писане>>>
Бизнес и НПО>>>

ДАТИТЕ: 27, 28, 29 септември
МЯСТОТО: Fabrica126
Новините около събитието може да следите във Facebook страницата на URBANCULT>>>

БИЛЕТИТЕ:

ДНЕВНА ПРОГРАМА
► вход свободен

НОЩНА ПРОГРАМА
► предварителна продажба
1 ден - 10 лв.
2 дни - 18 лв.

► на вратата
1 ден - 12 лв.
2 дни - 20 лв.

ТЕАТРАЛНИ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ
5 лв.
8 лв.