Холивудският актьор Брад Пит планира по-късно през тази година най-сетне да мине под венчило с партньорката си Анджелина Джоли и иска да наеме рокаджиите от "Кингс ъв Леон" да пеят на сватбата им, съобщи Контактмюзик.

Пит и Джоли се сгодиха през април 2012 г. и от тогава правят опити да организират лятна церемония в замъка им във Франция, но различни ангажименти им попречиха да осъществят брачните си планове. Холивудските звезди обаче се надяват, че през това лято най-после ще станат официално съпруг и съпруга.

Сега става ясно, че Брад Пит иска да наеме рокаджиите от "Кингс ъв Леон" за големия ден. Актьорът се е срещнал с членовете на групата миналата седмица след техен концерт в Лос Анджелис и е разговарял с фронтмена Кейлъб Фолоуил.

Двамата са обсъдили плановете за турне на "Кингс ъв Леон" през лятото, за да се изясни дали рокаджиите имат възможност да приемат офертата на Брад Пит.

Според източник, цитиран от в. "Сън", "нещата ще се получат, ако холивудските и музикалните звезди успеят да съгласуват графиците си".