Шеф Андре Токев влиза в затвора, след като е сключил споразумение с прокуратурата, одобрено от Софийския районен съд.

В края на октомври Андре Токев беше задържан от полицията в София. Той беше заснет да шофира джипа си само по джанти, след като няколко пъти се е блъснал в бордюр. Бе установено, че шофира с 1,9 промила алкохол в кръвта.

Андре Токев е признал вината си и е получил 7 месеца ефективно. Той има и 3 месеца условна присъда от съда във Варна - отново за шофиране в нетрезво състояние. 

Тъй като повторното деяние се е случило по времето на изпитателния срок към седемте месеца се прибавят и трите месеца условно.

От общия размер на наказанието обаче ще бъде махнато времето, през което е бил в ареста (72 часа) и под домашен арест. Токев е под домашен арест от 11 ноември, което е повече от два месеца.

Така готвачът ще остане в затвора малко повече от 8 месеца. Този период може да бъде скъсен, защото е осъден на първоначален общ режим и може да работи в затвора.

Също така Токев ще остане без книжка за година и половина. Трябва да плати и глоба от 450 лв. в полза на държавата, както и разноски по делото от 553,50 лв. в полза на МВР.

53-годишният готвач коментира в социалните мрежи още след инцидента, че случилото се е недопустимо и поема вината за станалото.