Изтънчени съвети за коледната трапеза от Андре Токев

В студиото на „Тази сутрин” той донесе типичен немски щолен и греяно вино

Снимка: btvnovinite.bg

btvnovinite.bg

Публикувано в  10:29 ч. 23.12.2016 г.

„Цялата подготовка около Коледа е интересна – правенето на курабийки, на бисквитки и ястия”, сподели кулинарът и водещ на „Ловци на храна” Андре Токев.

В студиото на „Тази сутрин” той донесе типичен немски щолен и греяно вино и сподели съветите си за коледната трапеза.

Шеф Токев разказа и за приключенията си по време на предаването „Ловци на храна”, чието специално коледно издание ще бъде излъчено утре от 12:30 ч.

Вижте във видеото какво посъветва Андре Токев:

 

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече