Бордо изпусна да бие Марсилия

Двубоят завърши 2:2

Снимка: БГНЕС

btvnovinite.bg

Публикувано в  17:23 ч. 22.12.2013 г.

Както и в мача с Лион, и сега Олимпик (Марсилия) изоставаше с два гола, но в крайна сметка се добра до равенство 2:2 срещу Бордо на собствен терен.

И в 19-ия кръг марсилци не успяха да стигнат до победата, което е техен четвърти пореден мач. Те имат 29 точки на 6-о място, а гостите от Бордо остават 4-и и за първи път от 23-и ноември насам не постигнаха победа в мач от първенството. Бордо е с 31 точки, на 8 точки от 3-ия Лил и на 12 от лидера Пари Сен Жермен.

В последните минути на мача домакините можеха да стигнат и до пълен обрат, но Халифа не разчете паса на Жиняк, който му свали топката в близко разстояние до вратата.

Бразилецът Жусие откри резултата в 34-ата минута след изпълнение на корнер от ляво Обранияк спечели въздушния дуел с Ромао около точката за изпълнение на дузпа.

Манданда не се намеси много качествено и за бразилският дребосък не беше проблем да вкара петото си попадение от началото на сезона.

Ниокола-Мори Бейе удвои преднината на своите в 66-ата минута, като наказа грешка на защитника на Марсилия Абдала, който не се усети навреме да изчисти топката след центриране на Мариано.

Само в рамките на 1 минута домакините изравниха с голове на Алексис Ромао, който реализира след неубедителна намеса на вратаря-ветеран Седрик Карасо.

Андре-Пиер Жиняк направи 2:2 само 50 секунди по-късно. Той изпревари Планус и на първа греда засече центриране на Бенжамен Мензи.

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече