Шеф Виктор Ангелов: Редно е хората да черпят информация от сериозните медии

Повод за това изказване станаха публикации в жълти медии, че конфликт между Ангелов и негов служител е прераснал в нападение с бухалки

Снимка: btvnovinite.bg

btvnovinite.bg

Публикувано в  07:31 ч. 01.09.2017 г.

Шеф Виктор Ангелов, познат ви от предаването на bTV „Мастър шеф”, заяви в ефира на bTV, че нападението, разиграло се около и във ресторанта му, няма нищо общо с него.

Повод за това станаха публикации в жълтите медии, че е възникнал конфликт между него и негов служител, довел до нападението.

Късно снощи двама маскирани мъже, въоръжени с бухалки и ножове, нападнаха 40-годишен мъж пред ресторанта.

„Господинът е наш комшия, живее в сградата, под която е ресторантът. В паниката той хуква към сградата, насочва се по инстинкт към ресторанта, тъй като там, очаквано, има хора, влиза през странична врата, прави кръг между масите и излиза”, разказа Ангелов.

По думите на Ангелов един от двамата нападатели преследвал жертвата в салона на ресторанта. След реакция на персонала обаче, нападателите избягали.

Полицията ги издирва. Никой от гостите на заведението не е пострадал. Нападнатият мъж е добре.  

„Редно е хората да започнат да черпят информация от сериозните медии, каквито сме ние”, каза Ангелов по повод публикациите в жълтите медии.

„Не знам по какъв начин се измислят новините и пълнежа за подобен род списания и преса, но призовавам хората да не черпят информация от такива места”, допълни още той.

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече