В кухнята на бившия министър Петър Стоянович: Как се прави тирамису?

Какви са основните майсторски качества в кухнята?

Снимка: btvnovinite.bg

btvnovinite.bg

Публикувано в  10:04 ч. 25.12.2016 г.

Бившият министър на културата Петър Стоянович прави празнично тирамису в предаването „Тази неделя” по bTV.

Скоро д-р Стоянович написа кулинарна книга.

Бившият министър признава, че един от най-важните храмове в дома му е кухнята.

За първи път е готвил в гимназията, когато по думите му „мъчително” е изпържил едно пиле на един от тези котлони, с които се е ходело на къмпинг.

Стоянович разкрива, че готви почти всеки ден.

По думите му две са основните истински майсторски качества – хората да не усетят, че си сгрешил,  и да можеш от нищо да направиш нещо.

Според него за перфектната трапеза са нужни единствено приятели.

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече