Новият сезон на "Мастършеф" започва на 26 февруари

Лео Бианки - корифеят на италианската кухня у нас, е част от журито на шоуто

Снимка: btvnovinite.bg
Публикувано в  10:17 ч. 25.01.2018 г.

Новият четвърти сезон на кулинарното шоу "Мастършеф" започва на 26 февруари - след месец по bTV.

Лео Бианки - корифеят на италианската кухня у нас, е в журито на шоуто и ще оценява качествата и уменията на хоби-готвачите, ще следи работата им, както го прави и в своите ресторанти.

Лео ще докаже на участниците в "Мастършеф", че оригиналните рецепти, приготвени с качествени продукти трябва да се усладят дори на световни знаменитости. Като тези, гостували при него.

Снимка: btvnovinite.bg

„На същото време дошли тука Жерар Депардийо, цялата компания от група "Пуух", в същото време Тоци, Джана Нанини”, споделя той.

Ал Бано, Майкъл БублЕ, Тото Кутуньо, Дзукеро и много други са се чувствали в България като у дома си, защото границите и разстоянията са безсилни пред качествената храна.

„Или примерно Григор (Димитров), който всеки път идва в България, мина тука да си яде неговата паста, пълнена с крем от трюфели и сос от трюфел, който на него много харесва”, посочи готвачът.

Правилата на Лео в кухнята са дисциплина, организация, бързина, отборна работа, когато се изисква и разбира се – абсолютна хигиена.

Снимка: btvnovinite.bg

Основните качества, които той ще търси в участниците от "Мастършеф" са бизнес нюх, гъвкавост, страст, упоритост и оригинален вкус.

БТВ Медиа Груп" ЕАД използва бисквитки и подобни технологии, включително и бисквитки на/от трети страни. Можете да продължите да ползвате нашия уебсайт без да променяте настройките си, получавайки всички бисквитки, които сайтът използва, или можете да промените своите настройки за бисквитки по всяко време. В нашата Политика относно бисквитките ("cookies") можете да ще научите повече за използваните от нас бисквитки и как можете да промените своите настройки. Моля, запознайте се и с нашата Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

Научи повече