Бившият кмет на селото е прочут като един от най-добрите майстори на керацуда. За него цялото производство - от лозето до бъчвата, е истинска религия. Слави се и като най-вещия дегустатор.
Публикувано в
17:03 ч. 05.02.2011 г.
Уникалното бяло вино се произвежда единствено в Пиринско. Хубавата керацуда става от хубаво грозде, разказва бай Симо. Посреща гостите си задължително с чаша от божествената напитка.
Бившият кмет на селото е прочут като един от най-добрите майстори на керацуда. За него цялото производство - от лозето до бъчвата, е истинска религия. Слави се и като най-вещия дегустатор.
Бившият кмет на селото е прочут като един от най-добрите майстори на керацуда. За него цялото производство - от лозето до бъчвата, е истинска религия. Слави се и като най-вещия дегустатор.