Атмосферата в ЦСКА се подобрява и вече всичко е наред в съблекалнята на "армейците" след пристигането на Миодраг Йешич. Това обяви защитникът Пламен Крачунов преди заминаването на отбора за втория подготвителен лагер в Турция.

"Имахме добра почивка, дълга, сега отиваме да се подготвим за началото на първенството. Аз съм добре физически, тренировките минават нормално. Не е имало индивидуални разговори с Йешич, на първата тренировка той каза какво иска от нас. Атмосферата в отбора е много добра, има колектив, за разлика от преди време", каза Крачунов на летище "София".

Полузащитникът Илиас Кириакидис обяви, че очаква втората част на сезона да е по-успешна за него и отбора.

"Имах лека контузия в гърба, но вече съм в перфектно състояние и сега занимавам с отбора. Имах разговор с асистентите на новия треньор и той е щастлив с мен. Той вярва, че мога да помогна на тима със своя опит. Когато някой ми даде 5 процента доверие, аз му отвръщам със 100 процента. Сигурен съм, че вторият полусезон ще е много по-добър за мен и за отбора, което е най-важното. Трябва да вземем повече точки и да стигнем финала на Купата", коментира Кириакидис.