ЦСКА пусна официално съобщение на официалния си сайт.

"Нашият любим отбор се изправя пред поредното предизвикателство. В събота ЦСКА ще изиграе един от стотиците мачове на истината. Именно в такива двубои ЦСКА си извоюва статута на най-успешен клуб.

Винаги обаче тези футболни битки се печелят и от Вас - милионите привърженици. Нека отново заедно да изкачим поредното стъпало към набелязаните цели. Само и благодарение на Вас, и общите ни усилия, ще печелим не битки, а войни.

ЦСКА реши да намали цените на билетите за срещата с гостите от Разград, за да можем всички да подкрепим любимия отбор.

Като отговорно ръководство обаче, предупреждаваме да бъдете нащрек за провокатори сред Вас, които ще опитват да манипулират незаглушимия глас на Сектор "Г". Сигнализираме Ви да не обръщате специално внимание на известни "фенове", които вече не са пряко ангажирани с Вашата организация на мача.

Не на последно място, няма как да не отбележим помощта, която ни оказва държавата, и в частност премиерът Бойко Борисов. В ЦСКА неведнъж се убедихме в тази дадена ни подкрепа, а като съществен резултат от нея вече стопанисваме и спортните бази, на които любимият ни отбор се чувства у дома си.

ЦСКА е клуб, който винаги е имал своя принос в обществото, но само що се отнася до социалния, а не политически спектър.

Каузата и идеите на клуба характеризират напълно намеренията на настоящото ръководство на отбора - все повече деца да обикнат и практикуват футбол, който в последствие да донесе международно признание. Първо за България, а после и за ЦСКА.

Заедно ще успеем отново!"