В 18:30 часа се събраха около 50-ина фенове на Левски, чиято цел бе да изразят несъгласието си с политиката, водена от собственика на "сините" Тодор Батков.

Привържениците не са доволни от начина на управление на любимия им клуб, който в годината, в която навършва 100 години, няма шансове за трофей, раздиран е от скандали, а част от стадиона е сринат, като няма пари за неговото построяване.

Пред офиса на Батков има сериозно полицейско присъствие в несъответствие с протестиращите, които се държаха изключително културно и дори не използваха нецензурни лозунги.

Час преди събитието адвокатът с охрана и с бронирана кола, за да се спаси от "любовта" на феновете. Той напусна кантората си преди планирания протест, от който вчера пред bTV се разграничиха представители на Националния фенклуб на привържениците на Левски.

Гугутката: Искаме промяна в управлението, не само Батков е виновен >>

 Вече в няколко поредни мача феновете на "сините" призоваха Тодор Батков да напусне клуба, като преди това направи одит, който да покаже задълженията. Сред желанията им е и клубът да излезе на борсата, подобно на ЦСКА.