Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна, че според него българският футбол не се развива и някои успехи, които постигат клубни отбори или националният ни тим, са просто отделни проблясъци.

"В нашия футбол още преди години влязоха хора, на които не им беше тук мястото, след което футболът ни се промени и все още не можем да излезем от тази дупка, в която се вкарахме сами ние", коментира Стоев в специално интервю за предаването "Зона Спорт" по bTV Action.

Наставникът на шампионите призна, че преди мачът от Лига Европа срещу Динамо (Загреб) най-голямото му притеснение е възстановяването на футболистите.

"В последните две седмици за 14 дни имаме около 7-8 футболисти, които са изиграли 5 мача. Това е страшно много и трябва да можем да ги възстановим най-пълноценно и най-пълно, тъй като ни предстои един сериозен мач. Най-големите проблеми са в защита, тъй като там нямам никакви опции", призна Стоев.

В прикаченото видео вижте още какво смята треньорът за допинг скандала с Йордан Минев, защо треньорският пост е толкова ветровит и защо в Локомотив (София) нещата не вървят.