Стойчо Младенов бе доволен от представянето на ЦСКА при победата с 3:0 над Черноморец, но треньорът на „червените” е категоричен, че отборът има още накъде да се развива и работата в тази посока продължава.

Ето какво каза Младенов след мача:

"Нормално е изискванията към отбора да са високи. За това се трудим през тези два месеца и половина. Отборът има още потенциал, има накъде да се развива. Радвам се, че в миналия мач Антон Карачанаков показа израстване, но днес направих две принудителни смени и той не можа да влезе. Фо-Поре в момента е в болница "Пирогов", по-късно ще знаем какво му е състоянието. Вальо Илиев също бе сменен принудително, което наложи промени в схемата на игра.

Лудогорец и Ботев градят отбор от по-дълго време, ние от два месеца и половина. Те имат голяма вариативност, докато ние сме ограничени. Ние започнахме от нулата, много хора не ни вярваха, други ни пречеха. Но ние се справихме с тези неща, не обръщам внимание, концентриран съм изцяло върху работата си с отбора.

Радва ме, че имаме повече от трима лидери. Не се заблуждаваме, има още какво да подобряваме, за да станем този ЦСКА, който искаме да бъде. През зимата ще имаме възможност да подсилим отбора.

Притежаваме силен колектив в съблекалнята. Още не мисля за мача с Левски, сега най-важно е да възстановим отбора, защото изиграхме три мача за седем дни. Имаме нужда от Ангел Грънчов, но той трябва да поработи върху себе си. Ценя Грънчов, държа на него и искам той да се върне и да разчитам на него. Но трябва да му светне лампичката, защото по този начин няма да стане.

Надявам се Сидибе да е готов за следващия мач. Контузията на Косоко се оказа тежка и той ще пропусне и мача със Славия".