Стойчо Младенов беше разочарован след загубата с 0:1 от вечния съперник Левски, но отдаде неуспеха на липсата на късмет, а не на слаба игра.

"Щастието не бе на наша страна. Създадохме много голови положения и не успяхме да ги реализираме. Те имаха едно центриране и вкараха гол. Но няма проблем, гледаме напред. Напрежение за последните кръгове си имаше и преди това. Който си мисли, че има отбор, в който няма напрежение, много се лъже. Гледаме напред и това е. Няма компонент от играта, в който да са ни надиграли... просто късмет", каза наставникът на ЦСКА веднага след мача.

"И в двете нарушения от всякъде лъхаше на дузпа. Съдията на 100 процента оправда моите очаквания. И докато аз съм треньор поне, не искам този човек да ни ръководи мачове. Ще говоря с ръководството и смятам, че те също са на моето мнение. Но днес също така и малшанса ни попречи.

След мача в Бургас, тези момчета никой не ги броеше, нали? А сега сме лидери с 5 точки преднина. Тези момчета се доказаха. Твърдо съм уверен, че ще се поздравим с поредната ни титла. Напълно незаслужена загуба. Вижте колко са головите  положения, пребройте ги. Не може да се говори за криза само от една загуба. Аз съм сигурен, че ако бяхме отбелязали гол,
независимо дали щяхме да поведем, или щяхме да изравним, то  победата щеше да бъде наша. Нашата голяма цел е титлата", каза още Младенов.