ЦСКА публикува декларация от името на треньора Стойчо Младенов на официалния си сайт. Специалистът призовава феновете за подкрепа. Ето какво се казва в нея:

Любимият ни ЦСКА тръгна по нов път! Бъдете уверени, че и той води само напред и нагоре! Сигурен съм, че както и досега, ще го извървим заедно, постигайки целите, които са запазена марка на нашия отбор. Знам, че за всички нас ЦСКА е жизнено необходим така, както ни е нужен кислород. Водени от тази безрезервна любов, ние няма да оставим Клуба на произвола. Няма да допуснем да ''виси'' в безтегловност. За това сте ни нужни Вие – отдадените на червената кауза привърженици! Вие сте будната съвест на ЦСКА. Вие сте пазителите на идеята. На историята. На успехите. Вие сте неразривна част от ЦСКА. С Вас се съобразяват всички, навсякъде.

Сега, ЦСКА се нуждае от Вас, повече отвсякога. Предайте от нестихващата си енергия на футболистите. Заредете ги с нея. Бъдете единни, защото всички обичаме един отбор! Имаме една съдба! Обща е любовта ни, радостите и несгодите. Заедно сме. Едно цяло. И нямаме нужда от междуличностни борби и преследване на собствени каузи.

Скъпи момичета и момчета, дами и господа, приятели, в събота играем. ЦСКА има мач. Нашият отбор ще е на терена. Това е най-важното! Това е призванието ни! Елате на ''Армията'' и скандирайте като един - мощно и непоколебимо за любимия отбор. ЦСКА е жив! Само това има значение. Ето защо не се подавайте на провокации! Не допускайте напрежение на трибуните! Бъдете убедени, че ние правим всичко за ЦСКА, защото ЦСКА е всичко! И, за да сме достойни за тази велика публика. Публиката на ЦСКА. За Вас.

Горд съм, че сме заедно. Горд съм, че всички сме част от този величествен Клуб! Защото и аз като всеки един от Вас ''Без ЦСКА не мога и миг да живея!''.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!

Стойчо Младенов