Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков отдаде поредната загуба на отбора на грешните съдийски отсъждания на рефера Станислав Ставров. "Черно-белите" загубиха с 0:2 гостуването си на Черно море на "Тича".

Черно море нанесе четвърта поредна загуба на Локо (Пд) >>

"Аз го казах, не съм човек, който обича да коментира съдийството и да се оправдава със съдиите. Не е необходима такава помощ на Черно море и такова съдийство. Губи футболът. През цялото време неадекватни отсъждания на този съдия. Мисля, че Черно море нямат
нужда от такава помощ. Съдията искаше още през първото
полувреме да реши мача, защото аз не виждам да има нарушение при дузпата, която отсъди. В крайна сметка ние пак можеше да загубим мача, но не виждам смисъл от такива отсъждания.

Получихме два гола от статични положения, което и в предните мачове имахме такива ситуации и сме разговаряли с футболистите. Допускали сме такива грешки. Мисля, че чисто игрово нашият отбор не отстъпваше на отбора на Черно море. Ние също имахме възможности за гол, за мен през първото полувреме имаше нарушение за дузпа в наша полза. В крайна сметка според мен
съдията повлия до голяма степен на мача.

Феновете не бойкотират мача заради загубата от Левски. Нямам такава информация да бойкотират мача. Загубихме от Левски това не означава, че не трябва да подкрепят отбора. Вярно е, че имаме поредица от две-три загуби, но в крайна сметка се стараем да се представим по възможно най-добрия начин. Мачовете в плейофите са по-тежки, отборите са силни. Има и други изненадващи резултата. Ние докато завършат плейофите ще се борим да се представим по-добре и съответно не забравяме и купата.

Няма такова неща да мислим изцяло за купата. Мачовете в плейофите са за престиж, за самото представяне е добре да печелим някои от двубоите. Ще се стремим да показваме добър футбол и да печелим в следващите мачове, но не е никак леко", каза Станков.