Георги Иванов-Гонзо разкри какви са били причините за доста краткият му престой на треньорския пост в Локомотив (Пловдив). Легендата на Левски се задържа там едва ден. Той обаче категорично отрича да става дума за финансови неразбирателства.

"Оставам с добри чувства към всички в Локомотив (Пловдив). Нямам конфликт с Веселин Марешки. Има неща, които след една делова среща двама души предпочитат да си останат между тях. Тръгнах си, защото имахме доста различия. Когато двама души са на различни позиции, е много трудно да работят заедно. Не са обсъждани пари или подобни подробности по договора. Темата беше организационни и структурни въпроси по работата в клуба. 

Лично аз мога да гарантирам само за себе си и своята работа. За да даваш гаранции за успехи на цял клуб, трябва да видиш резултатите от процес, който е дело на много хора. Трябва първо да се осигурят необходимите условия за развитие на клуба, селекция и служителите да бъдат мотивирани.

Гаранциите понякога са плод на излишни думи, но главното са предпоставките за развитие и следователно - добро класиране. Да се нормализират нещата, това никога не зависи от един човек. Не мога да бъда разочарован, нормално е в тази професия да има разминавания. Може би неприятно се получи, че заради заетостта на г-н Марешки избързахме малко с представянето ми. Това не трябваше да се случва. Но успех на Локомотив”, каза Гонзо пред "Труд".