Пирин (Гоце Делчев) и Нефтохимик завършиха 0:0 в среща от 31-ия кръг в ''А'' група. Бургазлии остават на последното 14-о място с 16 точки, докато Пирин (ГД) е 12-и с 19.

Равенството е пета точка в актива на ''шейховете'' като гости в това първенство. Ели Маркес опита далечен удар още в 9-ата минута, който обаче не затрудни вратаря Костадин Георгиев. Малко по-късно добра възможност имаше за Башов, който обаче беше изпреварен от Жеков.

В последните 10-15 минути на първата част домакините опитаха да вдигнат оборотите, пренесоха играта в половината на Нефтохимик, но решителен удар така и нямаше.

В 9-ата минута на второто полувреме домакините можеха да стигнат до гол. Марио Близнаков влезе в наказателното поле, финтира бранител, но от десетина метра извади топката над напречната греда вместо да потърси комбинация.

Час след началото на мача Нефтохимик създаде първото си добро положение за гол, но ударът на Ерай Карадайъ беше слаб и не затрудни вратаря Абдиков. Пет минути преди края на мача домакините пропуснаха най-чистата си възможност. Любомир Витанов изведе Марио Близнаков сам срещу вратаря, но ударът му от 12 метра беше спасен от вратаря Динко Георгиев.