Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доста критичен след фалстарта на първенството – загубата с 0:1 от новата Любимец от първия кръг през новия сезон в "А" група.

"На мен ми хареса играта срещу Слован, разбира се - като изключим обратът в края. Мисля, че можем да се преборим със Слован в Шампионската лига, но това няма как да се случи с днешната игра.

Първо искам да изкажа поздравления към отбора на Любимец. Момчетата играха сърцато и се вижда, че когато играеш сърцато, може да спечелиш. В крайна сметка те се бориха и спечелиха мача, а ако бъдем честни, можеха да ни вкарат още голове.

Знаете, че това не е поведението и потенциала на Лудогорец, който сме свикнали да наблюдаваме. Но нека да запазим спокойствие, за да се представим добре в цялата предстояща кампания. Футболистите ни днес изядоха един шамар, така че това трябва да ги подсети, че в сряда е необходимо да покажат истинското си лице.

Нашата публика, и особено нашите спонсори, не заслужават подобно поведение от отбора и такава игра, каквато демонстрирахме днес. Имаме време за корекции в следващите 2-3 дни. Ако спечелим срещу Слован, всичко ще си дойде на местата. Ако не спечелим, наистина ще стане много трудно за нас. Не знам дали ще се стигне до промени при негативен развой, защото виждате, че Левски и ЦСКА постоянно правят промени. И в крайна сметка в последните две години Лудогорец е шампион. Така че не знам дали и това е най-правилното нещо", коментира Петричев.