Нефтохимик продължава да е смятан за основния фаворит за клуб, който ще даде лиценза си на ЦСКА, за да може новият клуб на "армейците" да продължи да играе в "А" група. Въпреки множеството информации по темата обаче бургазлии за пореден път отрекоха да съществува подобен вариант и това бе обявено изпълнителния директор Костадин Джамбазов.

"На този етап няма такова нещо, но най-добре ще ви отговори собственикът на клуба. Това, което съм информиран от него, е че си продължаваме подготовката, ще направим най-вероятно и втори лагер. Готвим се за новия сезон по план. Нефтохимик ще го има. Правим всичко възможно. Мисля, че на този етап водим една добра подготовка. Днес съм приятно изненадан от момчетата (б.р-след загубата с 0:2 от Литекс), че стояха прилично на терена физически изглеждаха на това ниво, на което трябва да бъдат на този етап от подготовката. Мисля, че нещата ще се получат с течение на времето", каза Джамбазов пред БТА.

"Ще дойдат и още момчета, които искаме да видим в останалите контроли и треньорите ще преценяват дали да бъдат ангажирани", добави шефът на Нефтохимик.