Тодор Батков не можеше да си намери място от щастие след победата на Левски над Лудогорец в 28-ия кръг на „А” група и заяви, че Николай Митов ще запази треньорския си пост и през следващия сезон.

"Повече от ясно е, че Николай Митов ще води Левски и през следващия сезон. Ще вземем няколко попълнения, ще помогнем и на помощниците. Феновете са 12-ия, 13-ия и 14-ия играч на отбора. Обичам ви! Без вас не можем. Футболът е една магия", каза Тодор Батков след края на мача в София.

"Невероятно съм щастлив, има справедливост. Има Господ и той обича Левски. Ние доставихме радост на хората. Влизаме като шампиони в юбилейна година. Оттук нататък следва работа. Остава ни един мач със Славия, в който трябва да победим и да вдигнем титлата.

Искам да пожелая на Ботев да бие Лудогорец, защото много нечестно загубиха мача в Пловдив през есента. Дадохме достоен отговор на всички обвинения за заговори и подпирания. Просто отборът показа героизъм, показа мъжество, воля за победа. В продължение на 72 часа изиграхме 2 инфарктни мача. Момчетата издържаха и видяхте, че миналогодишните шампиони се предадоха и физически. След кървавия гол на Гонзо, този гол никой не може да го бие. Има Господ и той обича Левски!", добави той.