Левски е непобедим, когато футболисти и публика са едно цяло, категоричен беше треньорът Николай Митов след победата с 1:0 над Лудогорец в мач от 28-ия кръг на "А" група. С тази победа "сините" оглавиха класирането преди последния си мач за сезона, а той е домакинство срещу Славия.

"Отборът, който желаеше победата от първата до последната минута, спечели. В 90-ата минута пак е сладко, но ние желаехме много победата. Умора няма. Когато футболистите и нашата велика публика са заедно, ние сме непобедими. Аз като дете познавам такъв Левски, сега го видях пак.

Щастлив съм, но имаме още един мач. Днес победата е много важна и това е крачка към шампионската титла. Бием Славия и ставаме шампиони, без да ни интересуват другите мачове. Ще ги бием, няма да изпуснем питомното", заяви Митов след победата над Лудогорец.

"Когато видя титлата, тогава ще празнувам. Почваме веднага да се готвим за мача със Славия и само това е в главата ми. Не искаме еуфория. Нормално е да се радват футболистите, но аз ги предупредих да внимават какво говорят. Трябва да ни интересува само Славия", добави той.