Николай Михайлов ще пропусне мачовете на Верона до края на сезона поради възпаление на прешлените, която получи в началото на годината. Той е изиграл само един двубой за италианския тим след трансфера си от Твенте през лятото на 2013.

В момента Михайлов продължава лечението си у нас, а в понеделник ще се завърне във Верона. По време на кратката почивка, получена от треньорския щаб на "жълто-сините", националният ни вратар даде специално интервю за bTV, в което коментира и ситуацията в бившия си клуб Левски.

"В Левски от години треньори се сменят на два месеца, спортният директор - на три месеца, изгониха се сумати легенди на клуба, които са сърдити вече главно на Тодор Батков. Пари няма, бавят се плащания, футболисти се гонят, уволняват се дисциплинарно, а после си ги взимат... Пълна пародия!"

"Това е срам за публиката и името Левски. База смешна, стадиона бутнаха. Неправилната политика от човек, който не разбира от футбол - Тодор Батков... Трябва да се вземе човек, който си разбира и започне от нулата. Дават се пари, но те не се дават правилно", коментира Михайлов пред bTV.

Грешка ли бе трансферът във Верона, как приема загубата на титулярното място в националния отбор и какви са амбициите му за следващия сезон, ще разберете от цялото интервю с Николай Михайлов, което може да гледате в понеделник от 20 часа в предаването "Зона Спорт" по bTV Action.