Нападателят Базил де Карвальо и халфът Владимир Гаджев най-вероятно ще намерят място в групата на Левски за предстоящия двубой от 24-ия кръг на българската футболна "А" група срещу ЦСКА.

Мачът е насрочен за 27 април, събота, от 16 часа на националния стадион "Васил Левски".

"Базил де Карвальо е 50 на 50 за групата за мача, днес ще преценя след тренировката. Гаджев попада със сигурност. За вечния съперник всички са готови, това е положението. Няма мърдане. Ще преценя след тренировката кой ще играе. Утре ще видим. Благодаря на Милен Радуканов за думите, че сме фаворити. И аз мисля така."

"Отиваме на стадиона, за да се надиграваме. Нашата публика е нашето предимство. Тя е 12-ият играч и тя е нашият коз. Футболистите разбират това. Момчетата видяха какво направи публиката в Ловеч и в мачовете за купата. Феновете показаха своите чувства към футболистите и им благодаря много", каза Николай Митов на пресконференция преди мача.

За Николай Митов този мач е по-специален. Той изкара дълги години като юноша и футболист на "Герена", а освен това вдигна шампионската титла като помощник на треньора Емил Велев през 2009 година.

"Аз съм бил от дете на тези мачове. Няма да забравя победата с 3:1, когато Божидар Искренов дойде към публиката, а аз гонех топките тогава. Няма как да няма емоции на този мач, а всички те са положителни", добави той.