Известният бизнесмен и участник в сдружението "ЦСКА-Завинаги" Стойне Манолов отговори на нападките на Георги Илиев по негов адрес. Бившият изпълнителен директор на ЦСКА обвини Манолов в постоянни интриги и едва ли не го изкара скрития шеф на клуба, който постоянно се облагодетелства за сметка на ЦСКА.

Майкъла със сериозни нападки към "ЦСКА Завинаги" и Стойне Манолов >>

Манолов излезе с публична декларация, която той разпрати до медиите:

"Много неща мога да преглътна, но не и клеветите на Георги Илиев, чрез които той намесва в полемиката деца, жени, семейства и т.н. Имам човешки принципи, които не ми позволяват да кажа или да направя нещо лошо спрямо съпругата и синовете му. Напротив, уважавам ги и им желая само доброто. Очевидно Майкъла е загубил равновесие и чувство за мярка, след като стигна до личния живот и всевъзможни битовизми. Изглежда целият свят е виновен за неуредените му сметки с бившите собственици на ЦСКА.

Сдружение "ЦСКА ЗАВИНАГИ", в което и аз участвам, вече неколкократно заяви, че няма никакви юридически, търговски или други отношения с Димитър Борисов и Иво Иванов и респективно с техния служител Георги Илиев. На какъв език да му обясним елементарната ситуация? Изключително непочтена е кампанията, водена от Майкъла, срещу усилията на червената общност да направи нещо добро за децата и базата на ЦСКА. Интересно как неговите инсинуации и доноси се връзват с любовта към родния му клуб, която той развява при всеки удобен случай?

Майкъла работи срещу ЦСКА, твърдят от "ЦСКА Завинаги" >>

Не знам за какви активи и пасиви говори г-н Георги Илиев в опитите си да очерни и злепостави "ЦСКА ЗАВИНАГИ", само ще поясня, че сдружението вече направи първите стъпки и ще продължава с подобренията на стадион "Българска армия", който де юре и де факто е държавна собственост. И никой не може да се облагодетелства нито със стотинка при пълна прозрачност и публичност. На Майкъла очевидно не му харесват нашите усилия, а за него са непонятни доброволните жестовете в името на една кауза. Без сметки, фактури и печалби. . . Няма да слизам на нивото на Георги Илиев с излишни приказки по медиите, а за клеветите ще потърся правата си в съда.
 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!