Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев отрече слуховете, че "армейците" водят преговори с Берое за трансфер на Давид Каядо в Борисовата градина.

"Вярно е, че се виждах с изпълнителния директор на Берое Боян Боев, но с него разговаряхме за терените в Стара Загора, за неща около строителството. Не е ставало дума за темата "Каядо в ЦСКА". На въпросната среща присъстваше и Петър Хубчев."

"Не сме говорили конкретно да купуваме футболист от Берое. Разбира се, че бихме искали да привлечем някои футболисти, но на този етап нямаме възможност, тъй като имаме доста ненужни хора и не можем да се отървем от тях", коментира Майкъла пред "Тема Спорт".

Шефът на ЦСКА обяви също, че шансът Мартин Камбуров да заиграе за "армейците" е изключително минимален и почти нищожен.

"Мартин Камбуров е много сериозен футболист, голмайстор с доказани качества. Мисля, че други отбори ще ни прескочат за подписа му. Далеч по-възможни варианти са Берое, Левски, Локомотив (Пловдив)... Знам също така, че Литекс и Христо Стоичков също преговарят за него и ще има още разговори след мача им с Черноморец."

"Истината е, че Камбуров няма шанс за ЦСКА, ако не се отървем от 10 човека. Аз лично с удоволствие бих го взел на "Армията", но други отбори също имат сериозен интерес към него", допълни Илиев.