Легендата на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла сподели впечатленията си от вечното дерби, което любимият му тим спечели с 1:0 срещу Левски.

"Стана дерби, но виждате, че тези, които наистина разбират от футбол и обичат футбола, в сектор "А" и сектор "В" ги нямаше. Виждате на мача на Лудогорец бяха пълни, но това са отборите - Левски и ЦСКА, това е адреналинът в първенството. ЦСКА тотално надигра Левски, не съм виждал по-слаб Левски в последната година.

След гола, едно момче се качи на трибуната. Във ВИП-а не може да правиш такива неща, това не е нормално. Боримиров стана да го дръпне и да му каже, че така не може да правиш, не може да се качиш отгоре на ложата върху парапета.

За ЦСКА съм оптимист, но за Левски - не. ЦСКА има добър отбор, може да дублира на всеки пост. Другата силна черта е, че Стойчо Младенов е единственият, който може да бие Левски и винаги го прави. Не знам мотивира ли ги по-добре, подготвя ли ги, но Стойчо Младенов си е изкарал това право, че с Левски, винаги ЦСКА играе добре и побеждава", заяви Илиев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!