Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев не прие обвиненията на бившия треньор Стойчо Младенов, че е действал зад гърба му при уволнението на наставника.

Младенов изрази разочоравание от действията на Георги Илиев, като каза, че е действал подмолно.

"В живота си не съм предал никой. Правех програмата със Стойчо, когато Венци Живков го извика за среща. Даже го питах за какво го вика. Не знаех за решението на собствениците. Но те могат да уволнят всеки. Бях зад гърба на Стойчо три месеца, през които той беше постоянно на косъм от уволнение. Адски некоректно е, ние сме приятели от толкова години. Който и да е треньор, винаги ще го защитавам. Много е нагло от негова страна. Затова му предложих детектор на лъжата. Дали съм строител или изпълнителен директор? - аз съм всичко", каза Георги Илиев.

Той обеща, че ЦСКА ще играе на своя стадион "Българска армия" през пролетния полусезон. "Вече имаме разрешителни за ремонтните дейности. През март трябва да се върнем на нашия стадион", каза Георги Илиев.

Майкъла останал изненадан от решението на капитана Тодор Янчев да прекрати договора си с ЦСКА.

"Решението на Тошко Янчев е голяма изненада за мен. Той е капитан на отбора, за него за правени доста компромиси. Лично съм му предложил сериозен пост във футболния клуб. Той дойде на първата тренировка, нищо не каза, нямаше индикации, че иска да се откаже. След два часа си промени мнението. За мен решението му е манипулирано от някой. Това не е Янчев", каза още Георги Илиев.