Локомотив (Пловдив) картотекира днес в БФС трима нови футболисти. Това са Димо Атанасов и Константин Мирчев, които подписха договор за 1 година, както и младежкия национал на Кипър Стелиос Диметриу.

Халфовете ще могат да играят още в неделя срещу Литекс, ако треньорът Емил Велев реши да разчита на тях. Същото се отнася и за кипърския ляв бек.

Емил Велев говори днес пред медиите за предстоящия мач с Литекс, като предупреди възпитаниците си да не обръщат внимание на информациите, че тимът на гостите е силно подмладен и неопитен.

"Това не отговаря на истината и затова казах на моите футболисти да не се заблуждават с различни информации по медиите, а да се съсредоточат изцяло за предстоящия двубой. Отборът на Литекс е същият като миналия сезон, с изключение на Занев и Никасио, които напуснаха", каза наставникът на пловдивския тим.

"Надявам се с помощта на нашите фенове да се поздравим с победа в първия ни домакински мач. Призовавам обаче привържениците ни за малко търпение, тъй като тимът ни бе напуснат от 16 футболисти и за кратко време привлякохме още толкова нови. Добър отбор се прави бавно, така че с оглед на тези събития смятам, че целта ни този сезон ще бъде да запазим място в групата", каза още Велев.