Гари Родригес безспорно е най-ярко открояващият се играч в състава на Левски през тази пролет и изглежда бързо започна да привлича погледите върху себе си, както на други отбори, така и на медиите в родината му Холандия. Освен всичко останало изглежда, че значително е вдигнал цената си и тя вече е 1,5 милиона евро, след като бе закупен за 300 хиляди.

"Аз също чета информациите. Малко бях шокиран. Уебсайт съобщи, че е имало представител на Твенте на наш мач. Той е попитал президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1,5 милиона евро. Нямам освобождаваща клауза в договора си. Той изтича през лятото на 2015 година, но имам опция за удължаването му с още един сезон", коментира Родригес пред Voetbal International.

В момента холандецът няма мениджър и все още не гледа сериозно на слуховете за трансфери

"В момента нямам агент. Мой приятел ме придружава. С него ще обсъдим нещата скоро. Слуховете за Твенте са приятни и ме ласкаят, но трябва да видим дали наистина интерес към мен", допълни крилото и продължи с настоящите си цели с Левски.

"На 15 май играем финал за купата на страната срещу Берое, на 18 май имаме важен мач в първенството срещу Лудогорец. Изоставаме с две точки от тях и ако ги победим почти сигурно ще бъдем и шампиони. Никога не съм печелил нищо и много искам да завърша сезона с трофеи.

Ако станем шампиони и играем в квалификационните кръгове на Шампионската лига, това много би помогнало за решението ми в бъдеще. Наслаждавам се на престоя си тук, а и играя добре. Миналата събота победихме ЦСКА с гол в добавеното време. Беше фантастично. Никога не бях виждал подобно нещо", каза още Родригес.