Левски и Амкар се оттеглиха миролюбиво след 0:0 в приятелска среща, която бе част от подготовката на двата отбора в Линдабрун. Това беше четвърта контрола за "сините" по време на лагера им на австрийска земя, където до момента записаха две победи, едно равенство и една загуба.

Футболистите на двата отбора не успяха да преодолеят противниковите вратари, но за сметка на това защитникът на руснаците Иван Черенчиков си изкара директен червен картон за нарушение срещу Христо Йовов в 57-ата минута.

На мястото на изгонения бранител обаче треньорът на Амкар Рашит Рахимов пусна в игра Васильов, тъй като предварителната договорка с Левски бе на терена да останат 22-ма футболисти до последната минута.

Малко преди края на първото полувреме пък Георги Пеев получи контузия и бе заменен принудително от Пажич. Другият българин в състава от Перм - Захари Сираков, изкара пълни 90 минути на терена.

Съставът на Левски: Илиев, Мюлдер (69-Башлиев), Милиев (69-Георгиев), Иванов (69-Станчев), Старокин (69-Видович), Гаджев (69-Димов), Грийн (69-Балтанов), Тасевски, Христов (46-Райков), Арс (69-Цветков), Йовов (69-Младенов)