Треньорът на Славия Мартин Кушев заяви, че в предстоящото първенство столичани ще играят за победа във всеки мач. Според младия специалист в трудните двубои футболистите имат най-голям шанс за положителна изява. В първия кръг за сезон 2011-2012 "белите" ще играят с Левски на стадион "Георги Аспарухов".

"Тежки мачове е необходимо да има, тъй като трябва във всеки двубой да се играе за победа. Опитвам се да науча момчетата, че в двубои като този с Левски трябва да се печелят точки. Тези дербита са най-добри за игра. За извинения няма как да говорим. Целите ни са да завършим в челната тройка", заяви Кушев на пресконференция.

"Имаме добър отбор. Привлякохме 5-6 нови попълнения и изиграхме доста контролни мачове. Натрупахме игрова практика. Завръщането на Галин Иванов ще вдигне класата на тима. Заради 100-годишнината трябва да се постараем през този сезон да вземем максималното и се надявам да влезем в тройката. За момента нещата при нас се развиват добре, но това не значи, че няма какво да изчистваме в играта си. Трябва да има дисциплина, уважение към клуба и съотборниците", каза още той.

Славия гостува на Левски на 8 август от 20 часа. Тогава Кушев ще направи официален дебют начело на "белите".