Президентът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев бе ядосан след поражението от Локо (Сф) с 0:2 и не изчака края на мача. Той заяви, че му предстои сериозен разговор с треньора Емил Велев.

"Не съм чул това, което е казал собственикът ни", каза треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев след думите на боса", предаде репортер на БГНЕС.

"Очаквахме труден мач, на тежък терен. Това не може да ни оправдае за загубата. Първото полувреме беше по-добро за нас, но през второто полувреме сякаш излезе друг отбор. Загубихме и продължаваме напред", сподели Велев. "Не съм го чул това, което казал собственикът. Ние си говорим непрекъснато", заяви леко объркано спецът, попитан за думите на шефа си.

Бившият наставник на Левски заяви, че загуби като днешната отдалечават тима от местата, даващи място в евротурнирите."Пропуснахме дузпа в началото, но имахме достатъчно време. Първото полувреме имахме шанс за гол. Не го направихме, второто бяхме доста слаби. Такива голове не трябва да получаваме в един професионален отбор. Всяка загуба ни отдалечава от местата за Европа", каза още Велев.

"Момчетата просто не повярваха, че могат да обърнат мача и загубиха", сподели административният директор на Локомотив (Пд) Атанас Узунов след загубата.

"Не мога да кажа нищо , има си собственик. Какво значи промени? Изпуснахме първото полувреме положения и второто Локомотив (София) ни победи. Не мисля, че играхме безлично. Първото полувреме беше прилично. Второто след, гола, момчетата просто не повярваха в себе си, че могат да обърнат мача и естествено, загубиха", добави Узунов.

Той отказа да оправдае тима си с лошия терен, тъй като това е било еднакво за футболистите и на двата тима.