Драган Канатларовски очаква победа от мача с Берое от 7-ия кръг на "А" група. Според старши треньора на "черно-белите" моментът е идеален да се започне "победна серия срещу непретенциозни съперници".

Македонският специалист призна, че и двата отбора не показват най-доброто от възможностите си и точковия актив на пловдивчани и старозагорци не отговаря на реалността.

"Въпреки това мачът ще бъде труден за нас, но сме домакини и имаме сериозно преимущество. Моментът е подходящ да започнем серия от последователни победи срещу непретенциозни съперници, които да донесат спокойствие. Няма да рискувам с включването на Карвальо, тъй като не е готов на сто процента. Ако всичко е наред той ще е на линия преди следващия мач срещу Видима или след паузата в шампионата по-късно. Джерами Родригес е наказан, а всички останали са на мое разположение", коментира наставникът на редовната си пресконференция.

Той призна още, че спортно-техническият щаб не е успял да намери класен нападател и ще работи с наличните футболисти.

"Нямахме възможност да се запознаем с качествата на Релич, но се надявам контузията му да не е сериозна, за да може да ни убеди във възможностите си. Имаме проблеми не само в реализирането на попадения, но и в лекото допускане на голове – и срещу ЦСКА и срещу Монтана. Проведохме разговори, надявам се да дадат резултат. До края на полусезона има още 9 мача и потенциални 27 точки, за които ще се борим във всеки мач" отбеляза Канатларовски.