Ръководството на Лудогорец отрече слуховете, че клубът води преговори с нападателя Мартин Камбуров. Разградчани разпространиха съобщение, в което категорично отричат да имат интерес към бившия голмайстор на "А" група.

Повод за информациите стана изказването на почетния президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев, който призна, че се надява Камбуров да откаже трансфер именно в Лудогорец, за да акостира на "Лаута".

"Уважаеми колеги от Локомотив (Пд) и останалите клубове, по повод зачестилите информации за предстоящ "трансфер" на Мартин Камбуров в ПФК Лудогорец ви уведомяваме, че преговори с този футболист никога не са водени."

"Към Мартин Камбуров няма интерес от страна на спортно-техническия щаб и ръководството на клуба", обявиха шампионите.

"Още по-малко верни са сумите, които Лудогорец би дал на въпросния играч. Категорични сме, че този поток от новини за трансфер на Мартин Камбуров в Лудогорец цели единствено футболистът да си вдигне максимално цената на гърба на нашия клуб."

"Ние смятаме, че подобен подход е некоректен. В този смисъл ви напомняме, че Лудогорец ще продължи с практиката си, когато има преговори и подписан договор с нов играч, новината да бъде обявена първо в официалния сайт на клуба", се казва още в изявлението на Лудогорец.