Титлата от настоящия сезон в българската футболна "А" група ще бъде само първа от много поредни, обеща изпълнителният директор на Левски Иво Тонев, след като "сините" победиха с 1:0 Лудогорец и оглавиха класирането само един мач преди края.

"В момента има емоция във всички, защото четири години не сме стигали до такова нещо. Днес ме интересува само Левски. Появихме много характер и воля. Не трябва да забравяме и Илиан Илиев, защото и той има роля в това, което се случва днес. Ще има премии за футболистите, но няма да празнуваме тази вечер. Ще има много поредни титли след тази, първата. Да го знаете от мен", заяви Тонев минути след края на мача.

"Левски е голямо име, голям отбор и голям клуб. Това се дължи на всички, които са били тук преди мен и са поставили основата. Уважавам всички хора, които обичат Левски. На феновете просто нямам какво да кажа. Ако не бяхме победили днес, щеше да ми тежи и да ме е яд. За мен не, но за тези хора. Без тях нямаше шанс да стигнем до 3:3 във финала за Купата с човек по-малко, нито да победим в 90-ата минута", каза още той.