Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров се надява на победа в мача с ЦСКА от втория кръг на "А" група. Срещата ще се играе в неделя, 19 август, от 20 часа в Бургас.

"На фона на това, което сме в момента като потенциал, мисля че сме готови. Не знам Георги Терзиев в какво състояние е, тъй като вчера имаха мач с младежкия национален отбор. Имаме леки проблеми от вчерашната тренировка с Траян Дянков и Пламен Димов, но се надявам тези болежки да отшумят и всички да бъдат в оптимално състояние.

Разбира се успоредно с това работим и по селекцията. Търсим до края на месеца да набавим хората, които ни трябват. Николай Николов със сигурност ще отпадне от групата, тъй като вчера на тренировката пак усети болки и няма да го рискуваме. С Амара Бейби има вероятност и да се разделим, тъй като той има някакви проблеми от личен характер.

За Дани Младенов и Румен Трифонов ако трябва да бъдем честни, не са готови. Ако влязат в групата ще бъдат като помощни футболисти. На този етап смятам, че не са готови за такава битка, каквато ни предстои. Знаете с какъв състав разполагаме в момента, трябва да извлечем максимума от него.

Въпреки проблемите в ЦСКА, те са един от грандовете на България, отбор с традиции и големи възможности, така че ние трябва да се съобразяваме с това.

Надявам се да дойдат повече хора на този мач. Знаете, че публиката е много важна за нас и особено за този мач имаме крещяща нужда от нашите фенове", заяви Димитров.