Треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо сподели очакванията си за мача с Левски.

Дербито от 19-ия кръг на "А" група е в събота (30 март) от 15:00 часа на стадион "Тича".

"Футболистите са подготвени за това, което ги очаква. Няма смисъл да говорим за мотивация. Всеки един от тях е достатъчно интелигентен, за да знае, че това е много важен за нас мач. Особено заради това, че три мача подред нямаме победа. Трябва да сме спокойни и да изиграем срещата, както един добър трябва да го изиграе.

След като не си победил три мача, самочувствието малко се разклаща, но това е двубой с Левски, който може да върне тонуса и настроението в отбора.

Имам рецептата как да вкараме гол. Всичко зависи от изпълнителите. Футболистите знаят какво трябва да правят по терена, така че най-важното е те да го изпълнят и да покажат най-доброто, на което са способни. Въобще не ме интересуват предишните мачове на Левски, нито кой се е завърнал. Гледам нашия отбор. Ако ние играем добре, имаме големи шансове. Аз на Даниел Боримиров няма какво да му казвам и да му доказвам.

Малко ми е странно. Може би преди самия мач ще има някаква тръпка в мен, но както съм давал всичко, когато съм бил футболист и ръководител в Левски, така сега го давам и за Черно море.

За този мач не е най-важна премията. Важно е самочувствието на футболистите след този мач, което ще имат", заяви Георги Иванов.