Популярното в цял свят предаване FIFA Futbol Mundial ще излъчи в близките месеци кратък филм за халфа на оранжевите Георги Миланов.

Партньор на медията в България е RING.BG.

Екип от Сърбия дойде в Ловеч да заснеме обширно интервю с национала, а своето мнение за таланта му даде и наставникът Христо Стоичков.

Камата още веднъж сподели, че не бива младокът да се сравнява с който и да е било, а сам да си изгради име, да работи много и да стои здраво стъпил на земята.

Самият играч разказа интересни неща за своето детство, както и за настоящите си цели и мечти.

Екипът на предаването изкара няколко дни и в Разград. Репортерите направиха интервюта с изпълнителния директор Ангел Петричев, терньора Ивайло Петев и капитана Емил Гъргоров.

От FIFA Futbol Mundial снимаха забележителностите на града и направиха интервюта с хора на улицата. Гостите останаха силно впечатлени от базата на шампионите "Спортен център Лудогорец", както и стадиона, на който изгледаха дербито на XX кръг Лудогорец - Литекс (0:0).

"Обиколил съм доста държави на Балканския полуостров, но такава база няма никъде. Тук се чувствам все едно съм в Германия или Австрия", коментира Владимир Новак от белградския клон на FIFA Futbol Mundial.

Филмът за Лудогорец ще бъде готов в края на месеца. Българските зрители ще могат да го гледат през май по RING.BG.