Берое няма да може да разчита на двама от португалците си за гостуването Монтана.

Срещата е от предстоящия 22-ри кръг на "А" група в неделя от 17:00 часа.

Треньорът Петър Хубчев не може да използва Педро Еуженио, който е с контузия, и халфът Алберто Лоузейро, който е наказан за една среща заради червения си картон, който получи последните минути на двубоя с Ботев (Пловдив).

За сметка на това в състава на линия са централният защитник Борислав Стойчев и бразилският халф Елиаш да Силва, чиито наказания изтекоха.

"Ще трябва да имаме друга настройка за това гостуване и се отнасяме с достатъчно уважение към отбора на Монтана, за да ги подценяваме. С оглед на предстоящия полуфинал със Славия може и да не разчитам на някои от основните футболисти, но за мен е погрешно да се мисли, че ще ги пазя за мача със Славия, защото имаме 25 играчи. Но в последните няколко кръга определено картоните ни натежават и виждате, че след всеки мач имаме наказан футболист" каза Петър Хубчев на традиционната пресконференция преди кръга.

От днес започна изграждането на футболен музей, който ще бъде свързан с историята на Берое и ще бъдат изложени шампионска титла, спечелени балкански купи и много архивни материали, свързани със старозагорския клуб. До музея ще има и магазин с фен аратикули, а откриването ще бъде идната неделя преди домакинството на Черно море.